My Owned Preloved Item To Let GO

My Owned Preloved Item To Let GO
my.mini.bundle

Friday, September 24, 2010

makan time

okeh.. haritu saya cerita pasal "solid food" untuk aisya masa dia just turn 6 month old.. so, today nak share pasal makan juge =)

akak saya kata, baby akan boring kalau asik makan benda sama aje stiap hari..

angah: macam ko jgkla.. kalau aku bagi ko nasik dgn ikan kicap ari2 mst ko lari dari rumah kan? saya:hahaha

okeh.. so, saya try mem"variety"kan mknan utk bdk gemuk berkenaan =p

tanda2 suda lapar

i'm ready okeh mama

kdg2 menu : bubur + carrot

kdg2 menu"bubur kosong sahaja

ahh kenyang
sometimes, saya just bg nestum brand "cerelac" sahaja.. now saya bagi aisya "brown rice" flavour..nmpknya dia sangat heppi masa mkn.. n guess wat?? dia da mkn 3 hari sekali okeh!!!

siapla makin bun2 nnt =p



4 comments:

  1. fulamak.boleh tembam nanti nih.ehe XD

    ReplyDelete
  2. patutlah aisya cepat besar,mama dia kasi mkn mcm org tua2 3x shari :)

    ReplyDelete
  3. hikhik kalo tak, dia meragam je ayu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails