My Owned Preloved Item To Let GO

My Owned Preloved Item To Let GO
my.mini.bundle

Thursday, August 12, 2010

Rahsia Ejaan Pada Nama


okeh, pagi2 da bangun..sementara tunggu aisya menyusu, arini nak share pasal satu belog yang banyak info iaitu "rahsiaperkahwinan".. yg tak kawin pon muleh tengok ape...
 ape yg best? ni dier... Rahsia ejaan pada nama..

ok, harus tak betol ye..bukan wajib percaya okeh!

"yg betul, rangsang terus, yang tak baik kita gantikan dgn yg lebih baik" -Dr. HM Tuah 

For me, itu semua hanyalah sekadar panduan extra mengenali peribadi kita ataupon org lain tau.. so, jgn ambil terlalu serius yer =p

A-anda bole jadi terlalu pendiam bila sesuatu berada dalam fikiran anda
B-anda selalu waspada bila temui kenalan baru
C-anda ada kelebihan, jangan malu mempamerkannya
D-anda ada masalah dalam percayakan org lain
E-anda owest "exited"
F-anda disayangi oleh semua org
G-anda ada cara sendiri untuk menilai manusia
H-anda kurang otak keadilan (bukan seorg judgemental)
I-anda mudah tersenyum dan buat org lain tersenyum
J-anda seorg yg cemburu
K-anda suka cuba perkara baru
L-anda sangat percaya dgn cinta dan mudah tenggelam dgn cinta
M-anda mudah peroleh kejayaan
N-anda suka bekerja tetapi selalu mahu rehat
O-anda sorg yg berfikiran terbuka
P-anda sorg yg mudah berkwn n mudah memahami
Q-anda seorg hipokrit
R-anda sorg yg gemarkan sosial
S-anda sangat "broad-minded"
T-anda ada sikap/sifat canggih "sangat canggih/ sanggeh-manggeh"
U-anda rasa anda ada keistimewaan seperti org lain juga
V-anda mempunyai fizikal yang baik sekali
W-anda suka menyendiri
X- anda tidak akan beritahu ape yang patut anda buat
Y-anda selalu penyebab pada banyak masalah
Z-anda selalu bergaduh dgn org lain

i'm repeat!!

"yg betul, rangsang terus, yang tak baik kita gantikan dgn yg lebih baik" -Dr. HM Tuah


kiter try satu!!! harusla nama saya!


N-anda suka bekerja tetapi selalu mahu rehat (ye tepat tekaan muh)
O-anda sorg yg berfikiran terbuka (=p)
 R-anda sorg yg gemarkan sosial (yg ringan2 je seperti berkelah/berkawan bukan ber"kelabing")
J-anda seorg yg cemburu (betol jgk nih!)
I-anda mudah tersenyum dan buat org lain tersenyum (=p)
H-anda kurang otak keadilan (bukan seorg judgemental) (aah ek..slalu judge salah n berat sebelah!)
A-anda bole jadi terlalu pendiam bila sesuatu berada dalam fikiran anda (betol..mcm buntu gituh!)
N-anda suka bekerja tetapi selalu mahu rehat (2 kali repeat ape maknanya? BETOLLA TUH HAHAHA)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hikhikihik
okeh.. nak sahur!
tata =p



6 comments:

  1. hihi kak, da buat post trus kat belog ye..hehehe

    ReplyDelete
  2. ape yang dikatakan tu.macam ade kaitan ngn gua pulak.ehe.

    ReplyDelete
  3. hihihi!menarik...menarik...!ley try.heheh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails